Wolf Moon

Ga mee op reis naar Amerika in de tijd van de indianen en cowboys. Dit keer beleef je de wereld vanuit de ogen van de indianen. De Wolf Moon gokkast is een nieuw juweeltje van Amatic gokkasten. De gokkasten bouwer heeft er weer alles aan gedaan om een mooi thema neer te zetten en dit is duidelijk gelukt. De symbolen zijn prachtig vormgegeven met bergen en een ondergaande zon. Nadat de zon is ondergegaan komt de maan tevoorschijn inclusief een prachtige wolf. Je ontdekt het allemaal zelf door gebruik te maken van de Wolf Moon free spins.

Spelen

40 lijnen verdubbelen jouw kansen op de winst!

Er zijn 5 rollen met in totaal 40 wedlijnen waarbij je kans maakt op een leuke prijs. De inzetmogelijkheden lopen uiteen van € 0,01 per ronde tot maximaal € 10. Je geld wordt in dit spel omgezet in muntjes en je bepaalt zelf de waarde van de muntjes. Als je per ronde meer muntjes inzet, dan maak je ook kans op extra grote bedragen. De inzet is natuurlijk afhankelijk van je budget en hoeveel risico je wil nemen met een gokje op deze gokkast. Doordat er relatief weinig knoppen op de gokkast zitten is het spel eigenlijk heel eenvoudig te spelen als je eenmaal een inzet geplaatst hebt.

Ga helemaal op in het thema met deze prachtige symbolen

De symbolen staan natuurlijk helemaal in het teken van het thema. Je komt bijvoorbeeld bergen, landschappen, totems en indianen tegen. Eén van de mooiste symbolen in het spel is de grijze wolf. Deze is ook meteen een hoop geld waard namelijk maximaal 10.000 munten. De huilende wolf bij de maan is niet alleen prachtig, maar ook meteen het bonus symbool. Het is een wild symbool. Dit is een soort joker die andere symbolen vervangt. Uniek in dit spel is dat de Wild kan uitklappen en zo een hele rij bedekt. Je kan zo meerdere winnende combinaties in één maken. Er is ook nog een scatter symbool in de vorm van een dromenvanger. Ben je zelf benieuwd geworden hoe het is om Wolf Moon te spelen? Waag een gokje door op de spelen voor echt geld knop te drukken. Wie weet win je direct een leuk geldbedrag!

€250 + 0 FS