Blue Dolphin

De ontwikkelaars van Amatic gokkasten nemen je mee in de prachtige onderwaterwereld van Blue Dolphin. Uiteraard speelt naast een aantal onderwaterwereld vooral de Dolfijn een hoofdrol in het spel. De kleuren van de gokkast komen natuurlijk overeen en zijn blauw. Naast het design zijn er een aantal leuke features toegevoegd. Dit maakt het extra leuk om eens een gokje te wagen met Blue Dolphin free spins.

Spelen

Bepaal zelf je inzet per ronde

De gokkast bestaat uit vijf rollen wat redelijk standaard is, maar heeft slechts 3 rijen. Dit is wel bijzonder, want de meeste gokkasten hebben er 4 of 5. Hierdoor zijn er ook maar 5 winlijnen. Dit klinkt als erg weinig, maar aan de andere kant heb je er ook niet meer nodig. Er zijn namelijk maar 3 rijen plus het spel heeft vaak maar 2 symbolen naast elkaar nodig in plaats van 3. De winkans ligt dus nog steeds hoog bij Blue Dolphin. Je kan zelf bepalen hoeveel munten je per ronde inzet en met hoeveel lijnen je speelt. Je kan ervoor kiezen om op elke lijn 1 munt te zetten. De maximale inzet is 1000 munten per ronde verspreid over de verschillende lijnen. Je bepaalt zelf hoeveel geld 1 munt waard is. Als je met 1000 munten speelt is de hoofdprijs 10 miljoen munten! Moet je nagaan als elke munt € 1 waard is hoeveel geld je dan wint!

Duik in de onderwaterwereld met spannende symbolen

Naast de zeedieren zijn er een aantal bonussymbolen. De dolfijn is een Wild symbool. Dit is een soort joker dat je kan inzetten om andere symbolen te vervangen. Daarnaast wordt de winst die je met de dolfijn maakt gratis verdubbeld. Er zit namelijk een mulitplier in het symbool verwerkt. Het enige symbool dat de dolfijn niet kan vervangen is het scatter symbool. Dit is een kroon. Als je er hier 3 van krijgt win je 15 free spins. De prijzen die je wint tijdens de free spins worden drie keer verdubbeld. Dit maakt een gokje extra lucratief. Je kan het zelf testen door met echt geld te spelen. Klik op de spelen met echt geld button om een gokje te wagen.

€250 + 0 FS