Admiral Nelson

De Britse zeeheld Admiraal Nelson word door Amatic geëerd met een eigen gokkast. Reis terug in de tijd naar het VOC tijdperk waarin de admiraal aan het dek stond van de HMS Victory. Jij mag met hem mee op reis en proberen op zee winnende combinaties te maken. Een winnende combinatie kan uiteraard heel veel geld opleveren. Het enige wat je hoeft te doen is een gokje wagen aan boord van de HMS Victory. Je kan hiervoor gebruik maken van de Admiral Nelson free spins en gratis een paar rondjes meespelen en winnen!

Spelen

Vergroot je kansen met de maximale inleg

De gokkast is redelijk overzichtelijk omdat er niet veel winlijnen zijn. Het grootste voordeel hiervan is dat je niet veel geld kwijt bent om met alle lijnen te spelen. Er zijn in totaal 10 winlijnen waarop je geld kan inzetten. Je kan inzetten vanaf € 0,01 per lijn tot maximaal € 1 per lijn. Voor € 0,10 per ronde kan je met alle lijnen meespelen en de meeste kans maken om te winnen.

Ga mee naar het verleden van deze oude zeeheld

De symbolen staan in het teken van zeemannen en helden op zee. Ze zijn prachtig vormgegeven, waardoor je helemaal in het sfeertje terecht komt. De zeeheld zelf is natuurlijk een speciaal symbool. Hij is het Wild symbool en kan als een joker ingezet worden. Stel dat je net één symbool tekort komt voor een winnende combinatie, dan kan je hem inzetten om alsnog te winnen. Het enige symbool dat hij als joker niet kan vervangen is het scatter symbool. Het scatter symbool heeft de vorm van een kanon. Als je er 3 van weet te verzamelen, dan win je meteen 10 free spins. Deze gratis rondes kan je natuurlijk perfect gebruiken! Als je hem weet te combineren met een Wild symbolen dan verandert hij ook nog eens in een multiplier. Je hebt zo extra kansen om veel geld te winnen. Ben je benieuwd geworden hoe het is om geld te winnen bij Admiral Nelson? Klik op de button voor gokken met echt geld en probeer het zelf uit.

€250 + 0 FS