Casanova

Vandaag ben jij een keer de Casanova en maak je kennis met een paar mooie vrouwen tijdens het spelen op een gokkast. Het thema past perfect bij de mannen die wel houden van een flirt. Zoals we van Amatic gewend zijn is het thema perfect uitgevoerd. Je komt helemaal in de stijl van een romanticus die graag vrouwen versiert. Deze bijzondere man heeft overigens echt bestaan. Hij was een auteur en leefde meer dan 300 jaar geleden in Italië. Op de gokkast van Amatic komt hij weer opnieuw tot leven en kan je zelf een gokje in de liefde wagen. Ben je benieuwd geworden? Maak gebruik van de Casanova free spins en test het zelf.

Spelen

Bepaal als een ware verleider het aantal lijnen om mee te spelen

De gokkast bestaat uit vijf rollen met 20 winlijnen verspreid over het spel. Op elke winlijn kan je geld inzetten. De minimale inzet is € 0,01 per ronde en de maximale € 20. Je kan dus maximaal € 1 per lijn inzetten. Uiteraard kan je meer geld geld winnen als je meer geld inzet. Het risico op verlies is natuurlijk ook hoger. Je betaalt namelijk ineens € 20 per ronde in plaats van € 0,20 als je met alle lijnen speelt. Dit is een gokje die je als echte Casanova moet nemen als je veel geld wil winnen.

Duik in de wereld van romantiek met charmante symbolen

De symbolen zijn natuurlijk helemaal in stijl van een echte Casanova. Naast romantische symbolen zijn er ook bonussymbolen. Casanova zelf kan bijvoorbeeld veel geld opleveren, maar is ook een Wild symbool. Je kan hem zien als een soort joker. Hij vervangt alle symbolen zodat je een winnende combinatie kan maken. Naast een Wild symbool is hij zelf ook veel geld waard. Het enige symbool dat niet vervangen kan worden is het masker. Dit is een scatter symbool en kan je free spins opleveren. Bij drie maskers win je 10 free spins. Ben je zelf nieuwsgierig geworden of je hier veel geld kan winnen? Druk op de spelen voor echt geld button en waag een gokje.

€250 + 0 FS