Hot Scatter

Hot Scatter is al jaren een echte klassieker onder de Amatic gokkasten. Het spel is gebaseerd op de ouderwetse slots die je vooral vroeger in het casino tegenkwam. Ondanks de klassieke symbolen kan je jezelf prima vermaken met deze gokkast. Na de Bells on Fire gokkast is dit misschien wel het populairste spelletje van Amatic. Het klassieke thema spreekt veel spelers aan die het plezier niet echt kunnen vinden in video slots. Gelukkig is er voor deze spelers een alternatief met deze gokkast. Je kan het vandaag nog zelf ontdekken door Hot Scatter free spins te spelen.

Spelen

Elke ronde maak je 10 keer kans om te winnen

De opbouw van de gokkast is redelijk standaard voor een video slot, maar natuurlijk niet voor een standaard gokkast. Het slot heeft vijf rollen en 10 winlijnen. De lijnen liggen verspreid over het spel om de winkans zo hoog mogelijk te maken. Je bepaalt zelf met hoeveel lijnen je speelt. Door met alle 10 de lijnen te spelen maak je de meeste kans om te winnen. Op elke lijn kan je zelf een bedrag inzetten. Dit bedrag kan variëren tussen de € 0,01 en € 1 per lijn. Je kan al vanaf € 0,10 per ronde met alle lijnen spelen.

Win gratis rondes dankzij de bonussymbolen

Voor de meeste gokkers zijn de symbolen op dit slot een feest van herkenning. Iedereen kent wel de lucky 7 of de fruit symbolen. Dit zijn de beroemde symbolen waar de gokkasten groot mee geworden zijn. Bij dit spel kom je ze opnieuw allemaal tegen. Het is de bedoeling om minimaal 3 dezelfde symbolen op één winlijn te krijgen. Je wint vervolgens de waarde van de symbolen. Elk symbool heeft zijn eigen waarde. Er zijn ook nog bonussymbolen die je iets extra’s opleveren. Een bonussymbool is de ster. Dit is een scatter symbool. Als je er hier 3 van weet te verzamelen win je 15 free spins. Het geld dat je wint tijdens de free spins wordt ook nog eens 3 keer verdubbeld. Je kan zo heel veel geld winnen tijdens de gratis rondes! Ben je benieuwd hoeveel geld jij gaat winnen met een gokje? Klik op de spelen met echt geld button en probeer het zelf uit. Wie weet win jij een mooi bedrag bij Hot Scatter.

€250 + 0 FS