Dragons Pearl

We gaan samen terug in de tijd naar het tijdperk waarin de Chinese keizer nog aan de macht was. In het oude China woont een boze Chinese draak. Hij heeft alle parels gestolen en het is jouw taak om ze weer terug te krijgen. Het terugverdienen van de parels doe je door een videoslot te spelen. Tijdens het spelen win je ook nog eens echt geld. Dit maakt het nog spannender om de draak te gaan verslaan. Proef vandaag nog zelf de sfeer en maag gebruik van Dragons Pearl Free Spins om een gokje te wagen.

Spelen

Probeer de parels te veroveren met een maximale inzet

Er is ruimte genoeg om je strategie te bepalen bij Dragons Pearl. De gokkast heeft in totaal 50 verschillende winlijnen verspreid over 5 rollen. Er zijn dus heel wat lijnen waarop je geld kan inzetten. Dit kan in het begin wel even wennen zijn. Want op welke lijn kan je het beste je geld inzetten? Als je veel kans wil maken om te winnen, dan adviseer ik je om met alle lijnen te spelen. Je kan al € 0,01 per lijn inzetten, waardoor je € 0,50 per ronde kwijt bent. Het spel is ook gemaakt voor echte high rollers deze spelers kunnen voor € 1.000 per ronde meespelen.

Win veel geld met de parel in het spel!

Naast de Chinese symbolen zitten er natuurlijk bonus symbolen in het spel. Eén van de belangrijkste symbolen is natuurlijk de parel. Als je 3 parels weet te verzamelen win je 5 free spins. De draak in het spel is een Wild symbool en kan een complete rol in beslag nemen. Bij een Wild kan je hierdoor meerdere winnende combinaties maken. Helemaal als je met 50 winlijnen speelt. Wil je dit zelf ook eens proberen? Druk op de spelen voor echt geld knop en start zelf een spelletje Dragons Pearl. Wie weet win je een leuk geldbedrag bij dit spannende gokspel.

€250 + 0 FS