Hot Seven

Verwacht geen hippe animaties, prachtige symbolen en unieke features, maar gewoon veel speelplezier met Hot Seven. Deze gokkast is eigenlijk een omgebouwde klassieker. Bij dit spel kan je een gokje wagen en veel geld winnen met klassieke fruitsymbolen. Verwacht geen gekke bonussen die je uit je hoofd moet leren. Gewoon een leuk middagje gokken waarbij je veel geld kan winnen. Je kan het zelf uittesten met de Hot Seven free spins. Of speel het spel gratis op onze pagina om een idee te krijgen van het speelplezier.

Spelen

Inzetten op vijf verschillende winlijnen

De opbouw van de gokkast is vrij standaard. Je hebt vijf rollen met slechts 5 winlijnen waarop je kan inzetten. Er zijn slechts 5 winlijnen omdat de rollen uit maar 3 rijen bestaat. Je bent bij dit spel wel verplicht om met alle lijnen te spelen. Dit kan wel al vanaf € 0,01 per rij waardoor je slechts € 0,05 per ronde kwijt bent. Eventueel kan je de inzet per lijn verhogen. Door de inzet te verhogen maak je extra kans op een hoge winst. De symbolen worden namelijk meteen meer geld waard als je meer geld inzet. Je bepaalt zo zelf hoeveel geld je elke ronde kan winnen.

Combineer de Lucky 7 en win veel geld

De symbolen zijn voor de meeste spelers heel herkenbaar. Alle klassieke fruitsymbolen zijn in het spel aanwezig. Lucky 7 heeft natuurlijk een speciale positie in het spel. Dit zie je eigenlijk al aan de naam van de gokkast. Het symbool heeft de hoogste waarde in het spel. Daarnaast is er ook nog een scatter symbool in de vorm van een ster. Ben je benieuwd hoeveel geld jij kan winnen met dit gokspel? Klik op de spelen met echt geld button en je kan het meteen uittesten. Alleen door te spelen met echt geld zie je exact hoeveel geld je kan winnen in het online casino!

€250 + 0 FS