Book of Aztec

Ga mee terug in de tijd naar de periode waarin de Azteken de wereld overheersen. Dit mytische volk was z’n tijd ver vooruit en bouwde prachtige bouwwerken en steden. Helaas zit het volk ook nog steeds vol met geheimen. In de Book of Aztec gokkast ga je proberen om de geheimen te ontrafelen. Waag zelf een poging door gebruik te maken van de Book of Aztec free spins.

Spelen

Speel met een minimale inzet of zet maximaal in met € 10 per ronde

De gokkast bestaat uit vijf rollen met slechts 10 winlijnen. Het voordeel van weinig winlijnen is dat je al voor een klein bedrag met alle lijnen kan meespelen. De minimale inzet per lijn is € 0,01. Voor € 0,10 per ronde speel je al met alle lijnen. Wij raden je aan om zo maximaal mogelijk te spelen. Je maakt zo meer kans om te winnen. Als je het aandurft kan je zelfs € 1 per lijn inzetten en met een inzet van € 10 per ronde spelen. Uiteraard win je ook meer geld als je een extra bedrag per lijn inzet.

Laat je verleiden door de Azteken en win veel geld

Uiteraard staan alle symbolen in het teken van de Azteken. Het boek die je aanwijzingen moet geven tijdens je zoektocht is ook een Wild symbool. Dit wil zeggen dat het boek andere symbolen kan vervangen. Stel dat je net één symbool mist voor een winnende combinatie, dan kan het boek je redder in nood zijn. Het boek is niet alleen een soort joker, maar ook een scatter symbool. Als je er drie in het spel krijgt pak je niet alleen een mega win, maar win je ook nog eens 10 free spins. Ben je stiekem nu wel heel benieuwd naar het spel? Klik op de spelen voor echt geld button en probeer het zelf uit! Wie weet win je een super leuk geldbedrag als je met echt geld een gokje waagt op deze mysterieuze gokkast.

€250 + 0 FS