Merry Fruits

Fruitsymbolen geven een spel altijd weer een klassiek tintje. Iedereen kent de symbolen wel uit de klassieke gokkasten. Het wordt nog leuker als je een gokje waagt door deze symbolen met elkaar te combineren. In dit retro thema komen alle bekende fruitsymbolen uit gokkasten weer opnieuw tot leven. Je kan er meteen een gokje mee wagen en geld mee winnen. Amatic heeft een nieuwe twist bedacht met de ouderwetse symbolen uit de jaren 80 en 90. Ontdek zelf hoe leuk het is om met deze klassieker te spelen door gebruik te maken van Merry Fruits free spins. Of probeer het spel gratis uit op deze pagina.

Spelen

Laat je verrassen door de inzetmogelijkheden

Dit retro spel is volledig in een nieuw jasje gestoken. De symbolen zijn 3D gemaakt en hebben een twist meegekregen. Ook qua inzet is er veel meer mogelijk, dan in de jaren 90 versie. Je hebt nu vijf rollen met 20 winlijnen. Het is mogelijk om op elke lijn € 0,01 in te zetten. Je kan zo met een totale inzet van € 0,20 per ronde een gokje wagen.

Prachtige 3D symbolen in de vorm van bekende fruitstukken

Ondanks dat het fruitsymbolen zijn is het absoluut niet saai om een gokje te wagen. De symbolen zijn eigenlijk in de stijl van video slots vormgegeven. Het zijn prachtige 3D symbolen met een fruit look. De kersen zijn een vrolijke tweeling geworden en de sinaasappel een piraat. Het belangrijkste symbool in het spel is nog steeds de lucky 7. Het scatter symbool is een grote ster met een bril op. De Lucky 7 is meteen ook een wild symbool en kan zorgen voor een extra hoge winst. Wil je het zelf ook eens uitproberen? Klik op de spelen met echt geld button en je kan meteen echt geld inzetten op de verschillende winlijnen. Wie weet win je heel veel geld met deze vrolijke fruitautomaat van Amatic slots!

€250 + 0 FS