Vampires

Met de gokautomaat Vampires kiest u voor een moderne gokautomaat met spannende animaties. Vandaag de dag is het vampier thema erg populair. Er zijn vele literaire werken, films en computerspelletjes die gewijd zijn aan dit onderwerp.

Over de gokkast

Deze prachtige, online gokkast heeft vijf rollen en evenveel winlijnen. U kunt spelen van vijf cent tot een Euro. Het aantal winlijnen kan niet worden veranderd in deze speelautomaat. Grafisch ziet deze eenarmige bandiet er weelderig uit. De achtergrond bestaat uit een blauw volle maan, gevuld met bomen. Precies de juiste omgeving voor vleermuizen. De symbolen bestaan uit een gewoon meisje, een vampier, een klassiek spookhuis en een beker gevuld met bloed. Ook zijn er in het spel nog een rituele dolk en de klassieke symbolen van speelkaarten te vinden.

Wild en scatter

De vampier, heeft in dit spel een bijzondere functie. Het fungeert als eerste als een wild symbool. Hierdoor kan het andere symbolen vervangen. Tegelijkertijd is de vampier is ook een scatter. Wanneer het 3, 4 of 5 keer op de rollen verschijnt, betekent dit een winst van € 20, € 200 of € 2.000.

Free spins winnen

De vampier heeft, zoals reeds beschreven, een speciale functie. Dit geldt met name voor gratis draaien. Wanneer er ten minste drie symbolen op het scherm verschijnen, worden er automatisch 15 gratis spins geactiveerd.
Maar, ook kan de vampier nog eens verschillende symbolen infecteren met een beet als wild. Hierdoor worden al die symbolen ook jokers. Dit verhoogt de kans op het winnen van een enorme hoeveelheid gratis spins. Dit is een hele winstgevende functie in deze gokautomaat. Want, het is bijna onmogelijk om uit deze free spins te komen, zonder winst. Na de gratis spins wordt de vampier vervolgens weer de enige Joker.

Als u wilt proeven aan een goed online casino spel, dan raden wij u aan om Vampires free spins eens te spelen. Het spel is geweldig, interessant en leuk! En, het biedt ook nog eens vele mogelijkheden om leuke bonussen te verdienen.

€250 + 0 FS