Diamond Cats

Ben je dol op katten? Dan mag je Diamond Cats niet missen. Deze gokkast staat volledig in het teken van katten. Deze pluizige diertjes spelen absoluut de hoofdrol in dit spel. Elk symbool heeft te maken met katten en zorgen voor een vrolijk geheel. Daarnaast worden er ook nog diamanten gecombineerd om het spel extra interessant te maken. Ondanks het vrolijke thema is gaat het uiteindelijk om het winnen van geld. Ben je benieuwd geworden hoeveel geld je precies kan winnen? Maak gebruik van je eigen Diamond Cats Free spins en waag een gokje.

Spelen

High rollers kunnen losgaan met € 1000 per ronde

Er zijn 5 verschillende rollen waarop de katten symbolen verschijnen. In totaal zijn er 20 winlijnen. Dit maakt het spel wel overzichtelijk, waardoor je sneller ziet of je wat gaat winnen. Je kan helemaal zelf bepalen hoeveel geld je per ronde gaat inzetten. Dit kan tussen de € 0,01 en € 10 per wedlijn. Uiteraard gaat de waarde van de symbolen ook omhoog als je veel geld inzet. De maximale inzet per draai kan bij dit spel € 1.000 per ronde zijn. Als je zoveel geld durft in te zetten dan maak je kans op een hoofdprijs van € 100.000 en als tweede prijs € 50.000.

Win veel geld met het verzamelen van katten

De symbolen bestaan voornamelijk uit raskatten en diamanten. Winnende combinaties kan je maken door drie dezelfde symbolen op één winlijn te krijgen. In het spel zit een Wild symbool die je hierbij kan helpen. Dit is een groot roze hart waarop Wild staat geschreven. In dit spel kan het Wild symbool ook ineens veranderen in een stacked wild symbool. Het symbool neemt dan een complete rij in beslag, waardoor je meerdere winnende combinaties kan maken. Er is ook een scatter symbool in de vorm van een roze kussen met gouden biezen. Het scatter symbool kan zorgen voor free spins. Deze bonus wordt geactiveerd als je er minimaal 3 op één winlijn hebt staan. Ben je benieuwd hoeveel kans jij maakt om te winnen? Klik op de spelen met echt geld button en ontdek het zelf door een gokje te wagen. 

€250 + 0 FS