Bells on Fire

Bells on Fire is een echte klassieker onder de fruitautomaten. Het spel heeft eigenlijk alles wat je zoekt als fruitautomaten liefhebber. Het is misschien alleen niet het meest originele thema dat Amatic gokkasten gemaakt heeft. Aan de andere kant maakt het helemaal niets uit want het spelplezier is geweldig! Wie wil er nou geen gokje wagen op een originele fruitautomaat? Dit een spel dat vooral bij de echte gokker geliefd is. Test het spel zelf uit met Bells on Fire free spins!

Spelen

Bepaal zelf het aantal winlijnen, waarmee je een gokje waagt

Het spel bestaat uit vijf rollen met vier rijen aan symbolen. Er zijn dus wat meer symbolen dan je normaal ziet bij een fruitautomaat. Normaal speel je met hooguit 9 symbolen per rol. Bij deze gokkast heb je er 20 per rol. De kans dat je wint is dus vele malen groter. Daarnaast zijn er 40 winlijnen waar je geld op in kan zetten. Je maakt dus 40 keer kans om te winnen per draai! De minimale inzet is dan € 0,40 per ronde. Wij hadden eigenlijk bijna elke ronde wel een winnende combinatie door met alle lijnen te spelen.

Laat bekende fruitsymbolen in vlammen opgaan!

De symbolen staan natuurlijk volledig in het teken van fruit. Natuurlijk zijn er ook een paar speciale symbolen te vinden. Er zijn bijvoorbeeld een paar bellen die in vuur en vlam staan. De naam van het spel is hieraan verbonden. Deze symbolen geven niet alleen de naam aan het spel. De bellen zijn ook Wild symbolen. Stel dat je één symbool mist voor een winnende combinatie, dan zorgt het Wild symbool ervoor dat je alsnog wint. Het is een soort joker die alle symbolen kan aannemen. Het wild symbool kan alleen geen scatter symbool vervangen. Het scatter symbool is een ster. Het scatter symbool zorgt niet alleen voor free spins, maar de symbolen zijn ook nog eens veel geld waard als je ze naast elkaar zet. Ben je benieuwd hoe het is om een gokje te wagen? Klik op de spelen met echt geld button en probeer het zelf uit.

€250 + 0 FS