Eye of Ra

Reis mee naar het oude Egypte naar de Eye of Ra. In dit videoslot van Amatic gokkasten beleef je direct de sfeer van het oude Egypte en mag je zelf mysteries gaan oplossen. Door de mysteries op te losse kan je een hoop geld winnen. Uiteindelijk draait het tenslotte om het maken van de winnende combinatie. Maak eventueel gebruik van de Eye of Ra free spins om kennis te maken met deze prachtige gokkast.

Spelen

720 verschillende manieren om te winnen

Ondanks dat de gokkast slechts een handjevol winlijnen heeft zijn er meteen 720 verschillende manieren om te winnen. Dit komt door de unieke indeling van het spel. De rollen beginnen met drie symbolen en eindigen met drie symbolen. De middelste rol is het grootste van allemaal en heeft als enige vijf symbolen. Van links naar rechts kan je een winnende combinatie maken door dezelfde symbolen naast elkaar te krijgen. Je ontdekt al snel dat dit heel eenvoudig gaat als je een gokje waagt met de free spins.

Bepaal elke ronde opnieuw je inzet

Je hebt bij deze Amatic gokkast de volledige vrijheid om zelf je inzet te bepalen. Als je een klein budget hebt kan je al meespelen vanaf € 0,01 per ronde. Heb je een groot budget ter beschikking? Dan kan je meespelen met € 10 per ronde. Je bepaalt zelf met de instellingen je inzet en je hebt hierin veel mogelijkheden. Uiteraard bepaalt je inzet ook de winst die je kan behalen.

Duik in de wereld van Egyptische farao’s en koninginnen

De symbolen passen natuurlijk in het Egyptische thema. Je komt o.a. de farao tegen en Cleopatra. In het spel zit naast de gewone symbolen ook een bonussymbool. Het bonussymbool is in de vorm van een gouden piramide. Als je vijf gouden priamides weet te verzamelen win je opnieuw 5 free spins. Daarnaast is er ook nog een Wild symbool die je als joker kan inzetten voor een extra winnende combinatie. Ben je benieuwd of het jouw lukt om op 720 verschillende manieren te winnen? Waag dan zelf een gokje door op de spelen voor echt geld button te klikken. Na het klikken op de button maak je direct kans op leuke geldprijzen!

€250 + 0 FS