Lucky Coin

Breng jezelf in Aziatische sferen met de Lucky Coin gokkast. Het thema zit vol met Chinese tekens en gelukssymbolen. De bijpassende muziek maakt deze thema gokkast helemaal af. Als je eenmaal begint te spelen begin je direct verliefd te worden op de symbolen en mogelijkheden. Het spel is redelijk simpel vormgegeven. Als je nieuw bent in de online gokkasten wereld, dan kan dit spel weleens een leuke aanrader zijn om kennis te maken met video slots. Maak zelf kennis met het spel door gebruik te maken van de Lucky Coin Free Spins.

Spelen

Bepaal je eigen geluk met een hoge inzet

Het spel is redelijk simpel en heeft maar 5 rollen met 10 winlijnen. Op de winlijnen ontstaan straks de winnende combinaties. Je moet hierbij denken aan minimaal twee dezelfde symbolen op één lijn. Er zijn gokkasten waarbij je wel 50 lijnen hebt. Het is dan lastig om nog onderscheid te maken tussen de verschillende lijnen. Met 10 lijnen hou je het overzicht en kan je al vanaf een klein bedrag met alle lijnen spelen. Vanaf € 0,01 per lijn kan je al meespelen dit komt neer op € 0,10 per ronde. De maximale inzet is een euro per lijn en dus € 10 per ronde.

Laat je verleiden door de Aziatische symbolen

De symbolen hebben allemaal een Aziatisch tintje. Je komt bijvoorbeeld een Japanse vrouw in Kimono tegen, maar ook een Chinese draak. De symbolen die je het meeste geld opleveren zijn de lotusbloem en de Chinese draak. Als je vijf lotus bloemen combineert win je 8000 munten. Als elke munt € 1 waard is dan kan je gewoon € 8.000 winnen. Er is ook nog een Wild symbool (Chinese vrouw) en een Scatter symbool (Gouden munten met een strik) aanwezig. Als je drie scatter symbolen verzameld win je 15 free spins. Wil je zelf een gokje wagen met Lucky Coin? Druk op de button voor spelen met echt geld en waag een gokje. Wie weet heb jij vandaag geluk en win je € 8.000 of meer!

€250 + 0 FS