Mermaids Gold

Duik mee in de onderwaterwereld en waag een gokje terwijl de kleine zeemeermin op de achtergrond toekijkt. De Mermaids Gold Free Spins zijn super leuk om uit te proberen en een gokje mee te wagen. Tijdens het spelen is de zeemeermin natuurlijk in de hoofdrol samen met andere waterfiguren. Als je het spel gaat spelen is het qua opbouw en design wel een typische Amatic gokkast. Je kan het zelf ook ontdekken door de gratis versie op deze pagina te spelen

Spelen

Verdeel je budget over 10 winlijnen per ronde

De opbouw van het spel is redelijk simpel. Er zijn vijf rollen met 10 winlijnen waarop je geld kan inzetten. Op elke winlijn kan je geld inzetten of je kan ervoor kiezen om met 1 lijn te spelen. Als ik je een advies mag geven is dat om met alle lijnen te spelen. Je maakt zo bijna iedere ronde kans om te winnen. De minimale inzet per ronde is € 0,01 en de maximale inzet is € 10 per ronde. Als je meer geld per lijn inzet, dan win je uiteraard meer geld.

Van vis tot zeemeermin je komt ze allemaal tegen in dit spel

De symbolen hebben allemaal iets te maken met de onderwaterwereld. Je komt er vissen tegen en schelpen. De zeemeermin is het symbool met de hoogste waarde. Als je er 5 van weet te verzamelen win je 9000 muntjes. Stel je voor dat elk muntje € 1 waard is dan win je gewoon even € 9000. Naast een hoop geld is het ook een Wild symbool. Dit is een soort joker dat andere symbolen kan vervangen. Het enige symbool dat niet vervangen kan worden is het Scatter symbool. Maak je een winnende combinatie met het Wild symbool? Dan wordt dit bedrag automatisch verdubbeld als extraatje. Dit is natuurlijk mooi meegenomen. Het scatter symbool is een schatkist. Als je er hier 3 van hebt in het spel win je 10 free spins. Ben je benieuwd hoeveel geld je zelf kan winnen? Druk op de spelen voor echt geld button en waag zelf een gokje met Mermaids Gold!

€250 + 0 FS