Hot Neon

Amatic heeft met de Hot Neon slot opnieuw een echte klassieker uit de kast gehaald. Wie wil er nou niet op zo’n oude fruitautomaat een gokje wagen? Het blijft natuurlijk super leuk om te doen. Wie weet heb jij de lucky 7 aan je zijde en win je deze ronde wel veel geld? Bij deze gokkast knipperen de neon lichten in beeld en moet je hiermee winnende combinaties mee zien te maken. Het old school thema voelt prettig aan en nodigt je uit om verder te blijven spelen. Test het zelf uit met Hot Neon free spins in het casino.

Spelen

Met slechts een paar cent per ronde kan je een gokje wagen

Ondanks de klassieke uitstraling heeft het spel een moderne opzet van vijf rollen alleen met slechts 3 rijen. Op de rollen zijn slechts vijf winlijnen geplaatst. Aan de andere kant is dit een groot voordeel. Je hoeft zo geen tientallen euro’s per ronde in te zetten omdat je met alle lijnen wil meespelen. Je kan al vanaf € 0,05 per ronde met alle lijnen spelen. Uiteraard kan je de inzet ook verhogen en zo meer geld winnen.

Alle oude arcade symbolen zijn weer teruggekeerd voor deze gokkast

De symbolen deden ons een beetje denken aan een oud Arcade spel. De symbolen zijn 2D en voorzien van een neon uitstraling. Alle bekende fruitautomaat symbolen zijn in deze stijl omgezet. Denk aan de bekende kersen, lucky 7 en druiven. De lucky 7 is uiteraard het symbool waarmee je het meeste geld kan winnen. Er is ook een scatter symbool in het spel. Als je er hier 3 van weet te verzamelen win je 15 free spins. Tijdens de gratis rondes worden de prijzen ook nog eens 3x verdubbeld. Je maakt zo elke ronde kans om veel geld te winnen! Wil je het zelf uitproberen? Druk op de spelen met echt geld button en je ziet meteen hoeveel geld je kan winnen!

€250 + 0 FS