Party Time

Laat het feest maar beginnen want je bent aanwezig bij Party Time. Deze gokkast is absoluut één groot feest zodra je het spel opstart. De vrolijke muziek nodigt je direct uit om te gaan feesten. Je hoort op de achtergrond feestende gasten terwijl je zelf probeert een gokje te wagen. Het feestelijke muziekje op de achtergrond klinkt uitnodigend en maakt het spel absoluut geslaagd. Je kan het eventueel zelf ook ontdekken door gebruik te maken van de Party Time free spins.

Spelen

Maak er een echt feestje van met een hoge inzet

Het spel bestaat uit vijf rollen met verschillende feestelijke symbolen. Uniek bij deze gokkast is dat er geen winlijnen zijn waarop je geld moet inzetten. Je kan zelf bepalen hoeveel geld je per ronde aan het spel uitgeeft. Een rondje kost tussen de € 0,01 en € 10 per ronde. Je bepaalt aan de hand van jouw budget zelf hoeveel geld je inzet. Het enige wat je per ronde hoeft te doen is van links naar rechts een winnende combinatie maken. Je hebt dus geen gedoe meer met die ingewikkelde winlijnen. Dit maakt het spel ook toegankelijk voor beginnende spelers.

Het feest is pas echt compleet met winnende combinaties

Natuurlijk zijn alle symbolen extra feestelijk. Er zitten ook een aantal speciale symbolen in het spel verwerkt. Het spel heeft als één van de weinige slots geen Wild symbool. In plaats van een Wild kom je hier een multiplier tegen. Als de multiplier naast een winnende combinatie land wordt de winst verdubbeld. Het logo van het spel is een Scatter symbool. Als je er drie weet te verzamelen activeer je direct 7 free spins dit kan bij vijf symbolen oplopen tot 15 gratis rondes. Ben je stiekem benieuwd of dit spel echt een feestje is om te spelen? Klik direct op de spelen met echt geld button en probeer het spel zelf met echt geld uit. Wie weet win jij een leuk geldbedrag en vier je zelf een feestje!

€250 + 0 FS