Royal Unicorn

Een fantasierijke en vrolijke gokkast is nog altijd de Royal Unicorn. Laat je meeslepen in een magisch avontuur waarbij een vliegende eenhoorn je staat op te wachten. Als je dol bent op de sprookjeswereld, dan kan ik niets anders doen dan dit spel aanraden. Wie wil er nou niet een gokje wagen tussen de eenhoorns en prinsessen? Je kan het gratis uitproberen door gebruik te maken van de Royal Unicorn free spins. Je waagt meteen gratis een gokje in dit fantasierijke spel.

Spelen

Laat je betoveren door de magische winlijnen

De gokkast bestaat uit vijf rollen met hierop 20 winlijnen. Op elke winlijn kan je geld inzetten. Het bedrag dat je inzet bepaal je helemaal zelf. Je kan ervoor kiezen om met één lijn te spelen of met alle 20. Als je geld inzet op alle 20 de lijnen dan kan je meespelen vanaf € 0,20 per ronde. De minimale inzet is namelijk € 0,01 per lijn. Uiteraard bepaalt de hoogte van je inzet hoeveel geld je kan winnen. Bij een hoge inzet van bijvoorbeeld € 20 per ronde kan je extra veel geld winnen. De winst kan oplopen tot duizenden euro’s als je durft te spelen met € 1 per lijn.

Van fantasiefiguren tot eenhoorns

Alle symbolen in het spel zijn magisch en bevatten fantasiefiguren. Om het spel verder af te maken zijn er ook nog speciale symbolen toegevoegd. Een speciaal symbool is het Wild symbool in de vorm van een eenhoorn. De eenhoorn is een joker en kan alle symbolen vervangen behalve het scatter symbool. Stel dat je nog 1 symbool mist voor de winst, dan kan de eenhoorn net de doorslag geven. Het scatter symbool is het woord bonus. Als je er hier 3 van verzameld win je 7 free spins en kan je heel veel geld winnen. Probeer het zelf uit door op de spelen voor echt geld button te klikken.

€250 + 0 FS