Hot Diamonds

Diamanten zijn regelmatig een symbool bij een gokkast en dit is niet zo heel vreemd. We dromen er allemaal van om in het bezit te zijn van diamanten en leuke geldbedragen te winnen. In Hot Diamonds draait het allemaal om diamanten en het winnen van heel veel geld. De edelstenen vormen samen met fruitsymbolen een origineel thema bij Amatic gokkasten. Je kan het zelf ontdekken door een gokje te wagen met de Hot Diamonds free spins.

Spelen

Bepaal jouw winst met de inzet per ronde

De gokkast bestaat uit vijf rollen met met 10 verschillende winlijnen. Op elke winlijn kan je geld inzetten. Je bepaalt zelf hoeveel geld je per lijn gaat inzetten. De minimale inzet per lijn is € 0,10. Je kan al voor € 0,10 per ronde met alle lijnen een gokje wagen. Uiteraard is de kans dat je wint vele malen groter als je met alle lijnen tegelijk gaat spelen.

Maak van diamanten echt geld door er een winnende combinatie mee te maken

De symbolen staan in het teken van diamanten en fruit. De rode diamant levert het meeste geld op en kan tot wel 500.000 munten opleveren. Je bepaalt zelf hoeveel geld één munt waard is. Stel dat je de waarde op € 1 zet, dan kan je € 500.000 winnen met één simpele spin. In het spel zit ook een ster waarop diamanten ingelegd zijn. De ster is een bonussymbool. Als je er drie weet te verzamelen in het spel, dan win je 10 free spins. Tijdens de free spins verandert de ster in een Wild symbool. Dit is een soort joker die alle andere symbolen kan vervangen. Je maakt hierdoor extra kans om winnende combinaties te maken. Ben je stiekem wel benieuwd geworden hoeveel geld je kan winnen met Hot Diamonds? Klik onder het spel op de spelen met echt geld button. Je kan direct een gokje wagen met je eigen geld en wie weet wel een mega bedrag winnen van € 500.000!

€250 + 0 FS