All Ways Fruits free spins

Ben je dol op fruitautomaten? Wij hebben één tip voor je en dat is All Ways Fruits. Deze Amatic gokkast is speciaal gemaakt voor de echte liefhebber van fruitautomaten. Amatic heeft er duidelijk veel tijd ingestopt om het spel tot een succes te maken. Het retro thema is prachtig uitgewerkt, waardoor je zelfs als geen fruitautomaten liefhebber even een gokje wil wagen. Je kan dit uitproberen met de All Ways Fruits free spins!

Spelen

Probeer met elke lijn mee te spelen voor extra winkansen

Het spel is vrij standaard qua rollen, maar niet voor een fruitautomaat. De opzet heeft veel weg van een video slot en zo voelt het ook wel een beetje aan. Het enige wat overeenkomt met een fruitautomaat is het speelplezier. Het spel heeft vijf rollen en slechts 3 rijen. Dit laatste is voor een video slot vrij weinig, maar niet voor fruitautomaat. Gelukkig gaan de rijen geen probleem vormen omdat er geen winlijnen zijn. Je kan van links naar rechts op alle lijnen winnen. Je zet dus puur geld in per ronde en niet per lijn.

Speciale symbolen maken het spel extra leuk om te spelen

Naast de fruitsymbolen zijn er natuurlijk speciale features die het spel extra leuk maken. Zo kan er bij een winnende combinatie op het symbool zelf ineens x2 staan. Dit betekent dat je als je met dit symbool een winnende combinatie maakt de winst verdubbeld wordt. Dit kan voor hele mooie prijzen zorgen! Er is ook een symbool waar heel groot bonus opstaat. Als je er hier 3 van verzameld dan win je 7 free spins. Dit maakt het spel extra spannend! Er is nog een manier om gratis een gokje te wagen. Bij het Fortuin Casino krijg je bij het aanmaken van een account 1553 free spins die je alleen kan besteden bij All Ways Fruity! Probeer het zelf uit door een account aan te maken door op de spelen voor echt geld knop te klikken.

€250 + 0 FS