Wild Diamonds

Wie wordt er nou niet vrolijk van een paar diamanten? Wild Diamonds is het spel waar iedereen gelukkig van wordt. Je kan de hele middag bezig zijn met het combineren van diamanten en het maken van winnende combinaties. Wie weet maak jij zelfs wel de ultieme combinatie die je heel erg rijk gaat worden! Van dit geld kan je mooi echte diamanten kopen. Met Wild Diamonds free spins kan je het spel gratis zelf uitproberen.

Spelen

Vanaf een klein bedrag kan je al meespelen op deze gokkast

Er zijn verschillende inzetmogelijkheden bij Wild Diamonds. Als eerste is de indeling vrij standaard. Er zijn vijf rollen met 10 winlijnen. Je kan helemaal zelf bepalen hoeveel geld je per winlijn gaat inzetten. Je kan op elke winlijn € 0,01 inzetten of € 1. Doordat er maar 10 lijnen zijn kan je vanaf € 0,10 per ronde met alle lijnen spelen.

Combineer diamanten voor een leuke winst

De symbolen bestaan natuurlijk voornamelijk uit diamanten. Wie wil er nou niet een paar mooie diamanten met elkaar combineren tot een winnende combinatie? Je krijgt bij dit spel de kans om jezelf helemaal uit te leven. Natuurlijk zitten er ook nog een paar speciale symbolen in het spel verwerkt. Eén van de symbolen die je kan gebruiken is een Wild symbool. Dit is een soort joker. Het Wild symbool vervangt alle symbolen in het spel. Stel dat je één symbool mist in een winnende combinatie, dan ken het Wild symbool alsnog voor de winnende combinatie zorgen. Het Wild symbool is zelf ook geld waard als je er drie op één lijn weet te krijgen. Naast een hoop winnende combinaties is het symbool zelf 200.000 munten waard als je er vijf weet te combineren. Ben  je benieuwd hoe groot de kans is dat je echt veel geld wint bij deze gokkast? Probeer het dan zelf eens uit door te klikken op de gokken met echt geld button. Je maakt dan kans op echt geld en uiteraard speel je dan met je eigen geld in het casino!

€250 + 0 FS