Hot Star

Nog altijd één van de populairste gokkasten bij Amatic slots is Hot Star. Het is een echte klassieker alleen dan in een nieuw jasje gestoken. In het begin maakte Amatic alleen maar oude gokkasten in een nieuw jasje. Pas de laatste jaren zijn de video slots erbij gekomen. Ondanks dat het een gouden ouwe is kan je wel nog steeds veel plezier aan dit spel beleven. Geen enkele gokkast levert zoveel geld op als dit spel en dit maakt spelen automatisch leuk. Je kan het gratis zelf uitproberen door het spel op deze pagina te testen. Of maak gebruik van de Hot Star free spins en win meteen echt geld!

Spelen

Inzetten wordt extra spannend met 10 lijnen

Qua inzetmogelijkheden is het spel eigenlijk een moderne video slot. Je kan inzetten op 10 verschillende lijnen verspreid over vijf rollen. Doordat er slechts 10 lijnen zijn kan je al met een klein bedrag per ronde volledig meespelen. Vanaf € 0,10 per ronde waag je al een gokje op alle lijnen. Met € 1 per ronde verdubbel je de inzet per lijn en maak je direct kans op extra geld als je een winnende combinatie weet te maken. Elke ronde maak je 10 keer kans om te winnen. Mits je volledig durft in te zetten.

Win veel geld met de ster symbolen

De symbolen zijn natuurlijk vrij standaard en komen je bekend voor uit een fruitautomaat. Van de citroen tot de kersen en de lucky 7 ze zitten er echt allemaal in. De naam van de gokkast komt van het ster symbool vandaan. Als deze verschijnt staat het symbool in vuur en vlam. Het is een wild symbool met een speciale eigenschap. Als de ster in het spel verschijnt veranderen ook de omliggende symbolen in een wild. Je kan zo meerdere winnende combinaties maken en veel geld winnen. Dit is voor veel spelers een reden om een gokje te wagen op deze gokkast. Probeer het zelf uit door te klikken op de spelen met echt geld button.

€250 + 0 FS