Magic Idol

Betreed Magic Idol en je wordt direct vrolijk van dit thema. Samen met je mannen trek je de jungle in om stoere avonturen samen te beleven. Het thema speelt zich af op een eiland in de Caribbean. Door de kleurrijke animaties ontspan je direct tijdens het spelen. Op dit mooie eiland kan je zelf ideeën opdoen voor een volgende vakantie. Jouw volgende vakantie kan je mooi betalen met de leuke winst die je gemaakt hebt op de gokkast. Probeer het zelf eens uit met de Magic Idol free spins.

Spelen

Ga op avontuur in de jungle met 10 winlijnen

Magic Idol is vrij standaard qua opzet. Het spel bestaat uit vijf rollen met 10 winlijnen. Op elke lijn kan je een winnende combinatie krijgen. Door met alle lijnen te spelen win je altijd als er minimaal drie dezelfde symbolen op één lijn zitten. De kans is vrij groot dat een winnende combinatie op één van de lijnen gemaakt wordt.

Win veel geld door eilandbewoners te combineren

Het spel zit natuurlijk vol met tropische symbolen. Je maakt kennis met een bijzonder volk dat op het eiland woont. Sommige symbolen doen ons een beetje denken aan Hawaii. Als je een gokje waagt is het de bedoeling om minimaal 3 dezelfde symbolen op één lijn te krijgen. Naast de standaard symbolen zijn er ook nog bonus symbolen die nog meer geld opleveren. Eén bijzonder symbool komen we wel vaker tegen op tropische eilanden namelijk het masker. Het masker is veel geld waard. Het kan je de grootste winst in het spel opleveren. Daarnaast win je er ook nog eens free spins mee! Bij drie maskers win je 15 gratis rondjes op de gokkast. Wie weet win je tijdens de free spins nog veel meer geld. Ben je benieuwd hoeveel geld je kan winnen? Waag zelf een gokje door op de spelen met echt geld button te klikken. Wie weet win je een leuk geldbedrag op een tropisch eiland!

€250 + 0 FS