Cool Diamonds 2

Ben je dol op alles wat schittert en veel geld oplevert? We weten zeker dat je het thema van Cool Diamonds 2 leuk gaat vinden. Naast het spelplezier kan je hier heel veel geld winnen door diamanten te verzamelen. Wie weet kan je van het gewonnen geld wel je eigen diamant kopen? Je komt hier snel genoeg achter als je het spel zelf uitprobeert. Je kan een gokje wagen door gebruik te maken van de Cool Diamonds 2 free spins.

Spelen

Probeer maximaal in te zetten op tien lijnen

De gokkast zelf is redelijk standaard als je er voor het eerst op gaat spelen. Er zijn vijf rollen met verschillende symbolen. Er zijn in totaal 10 winlijnen waarop je geld kan inzetten. De minimale inzet is 1 munt en de maximale inzet is 500 munten. Je bepaalt zelf hoeveel geld een munt waard is en met hoeveel lijnen je speelt. Als je met alle lijnen en 500 munten speelt dan maak je kans op de hoofdprijs van 500.000 munten. Als een munt € 1 waard is dan kan je gewoon een half miljoen winnen op deze gokkast in één simpele draai!

Behaal veel winst met de stacked symbolen

Uniek in het spel is dat bijna alle symbolen stacked zijn. Dit wil zeggen dat ze op elkaar gestapeld worden en zicht uit kunnen rekken over het spel. Hierdoor is het mogelijk om het complete veld te voorzien van 1 symbool. Als dit lukt met een symbool van een hoge waarde, dan win je 500.000 munten. De gouden ring met diamant is het Wild symbool in het spel. Dit wil zeggen dat de ring andere symbolen kan vervangen, waardoor je meerdere winnende combinaties kan maken. Het symbool is tegelijkertijd ook een scatter symbool. Als je er 3 van in het spel krijgt win je 15 free spins! Ben je nu wel heel nieuwsgierig geworden naar deze gokkast? Waag een gokje met echt geld door op de spelen met echt geld button te klikken en wie weet win jij vanavond nog 500.000 euro.

€250 + 0 FS