Hot Twenty

Klassieke gokkasten behoren nog altijd tot de top in het online casino. Dit is vreemd vooral als je bedenkt dat er zoveel prachtig geanimeerde video slots te vinden zijn. Je vind dit gek totdat je een gokje gewaagd hebt op de Hot Twenty. Deze gokkast neemt je mee terug in de tijd en laat je zien hoe ontzettend leuk het vroeger was om op een gokkast te spelen. De speciale features zorgen ervoor dat je echt op het puntje van je stoel gaat zitten. Wie weet win je dit keer een Big Win? Het blijft bij dit spel echt elke draai spannend. Wil je het zelf uitproberen? Maak gebruik van de Hot Twenty Free Spins of probeer het spel gratis uit op deze pagina.

Pak een Big Win op één van de 20 winlijnen

De opbouw van het spel en inzetmogelijkheden zijn redelijk standaard. Je hebt een spel met 20 lijnen waarop je geld kan inzetten. De minimale inzet is € 0,01 per lijn. Vanaf € 0,20 per ronde kan je al met alle lijnen spelen. Door je inzet per lijn te verhogen kan je meer geld winnen. De waarde van de symbolen gaat namelijk ook omhoog. Je kan al snel het dubbele winnen als je met € 2 per ronde speelt. Wij kregen het met deze inzet regelmatig voor elkaar om een Big Win te pakken. Ineens begrepen we waarom deze klassiekers nog steeds zo populair zijn.

Waag een gokje met de bekende fruitsymbolen

Alle bekende symbolen zijn nog steeds in het spel aanwezig. Van de bekende sterren tot druiven en kersen. De Lucky 7 is nog steeds het symbool dat je het meeste geld op kan leveren. Het is dan ook de bedoeling om dit symbool zoveel mogelijk te combineren. Naast één van de hoogste prijzen is het ook nog eens een Wild symbool. Dit symbool is een soort joker in het spel. Je kan hiermee winnende combinaties maken en veel geld winnen. Met een beetje geluk kan je zelfs het complete speelveld met 7’s bedekken. Ben je benieuwd hoeveel geld jij kan winnen? Klik op de spelen met echt geld button en waag een gokje! 
 

€250 + 0 FS