Lovely Lady

De Lovely Lady gokkast is al enkele jaren oud en dit zie je direct als je het spel opstart. De animaties zijn van een wat mindere kwaliteit, dan we van Amatic gokkasten gewend zijn. Gelukkig hoeft dit geen probleem te zijn voor het speelplezier. Een gokje blijft nog steeds leuk op deze klassieker. Voor nieuwe en bestaande spelers heeft het spel genoeg te bieden. Je kan het zelf ontdekken door gebruik te maken van de Lovely Lady Free Spins.

Spelen

Win gigantische prijzen met slechts een kleine inzet per ronde

Inzetten op deze gokkast is helemaal niet moeilijk. Er zijn slechts 5 rollen met 10 winlijnen. Op elke lijn kan je vanaf € 0,01 meespelen. Hierdoor kan je al vanaf € 0,10 per ronde volledig meespelen. De maximale inzet is € 1 per lijn. Voor € 10 per ronde kan je gigantische prijzen winnen. De hoogte van de prijzen gaan namelijk omhoog als je meer geld per lijn inzet.

De symbolen in dit spel brengen altijd geluk!

De symbolen zijn vooral typische gelukssymbolen zoals het klaver vier en het hoefijzer. Naast de standaard symbool zijn er ook bonussymbolen. De vrouw waar het in dit thema allemaal omdraait is een waarzegster. Wie weet voorspelt ze voor jouw een mooie winst. Als je haar tegenkomt neemt ze een kijkje in haar glazen bol en is ze tegelijkertijd een Wild symbool. Je kan dit symbool als een soort joker gebruiken om andere symbolen te vervangen. Het enige symbool dat je niet kan vervangen is het scatter symbool. De glazen bol van de waarzegster is het scatter symbool. Als je er 3 in het spel weet te verzamelen win je 15 free spins. Alle winsten worden ook nog eens verdubbeld, waardoor je extra veel geld kan winnen! Ben je nu zelf benieuwd geworden naar het spelplezier? Waag een gokje en klik op de spelen met echt geld button om te kijken hoeveel geld je vandaag kan winnen!

€250 + 0 FS