Roman Legion

Reis mee terug in de geschiedenis waar de oude Romeinse cultuur weer opnieuw tot leven komt. Roman Legion is inmiddels een legendarische gokkast geworden uit de hand van Amatic. Naast verschillende gokkasten met het Egyptische tijdperk in de hoofdrol waag je dit keer een gokje tussen de Romeinen. Ooit was dit één van de machtigste volken ter wereld en vandaag betreed je opnieuw dit tijdperk. Probeer het zelf eens uit door gebruik te maken van de Roman Legion free spins. Maak kennis met één van de rijkste volken uit de geschiedenis en probeer zelf rijk te worden door een gokje te wagen!

Speel met slechts 10 lijnen per ronde

Inzetten is helemaal niet lastig en vrij basic zoals je inmiddels wel gewend bent bij Amatic gokkasten. Er zijn vijf rollen met 10 winlijnen. Je bepaalt zelf met hoeveel lijnen je gaat spelen. Daarnaast bepaal je hoeveel geld je per lijn gaat inzetten. De minimale inzet per lijn is € 0,01. Dit wil zeggen dat je al vanaf € 0,10 per ronde met alle lijnen kan spelen. Ik geef je graag het advies om met alle lijnen te spelen en de meeste kans te maken om te winnen!

Ga mee terug in de tijd met deze Romeinse symbolen

De symbolen staan natuurlijk helemaal in het teken van de Romeinse tijd. Uiteraard zijn er ook bonussymbolen waar je extra geld mee kan winnen. Een soldaat van het Romeinse leger is bijvoorbeeld extra waardevol. Tegelijkertijd is hij ook een Wild symbool. Je kan de vijand nu extra snel aanvullen door hem als Wild in te zetten. Als Wild symbool is de soldaat een soort joker. De joker vervangt andere symbolen in het spel. Je kan zo een winnende combinatie maken als je net één symbool tekort kwam. Het enige symbool dat het Wild symbool niet kan vervangen is het Scatter symbool. Bij 3 scatter symbolen win je 10 free spins! Je hebt zo mooi een aantal gratis rondjes in de Romeinse tijd. Ben je benieuwd hoeveel geld je kan winnen met Roman legion? Waag zelf een gokje met echt geld en druk op de speciale button om het zelf uit te testen.

€250 + 0 FS