Wild Shark

Wild Shark komt van de bekende gokkasten bouwer Amatic. De naam verklapt stiekem al dat het hierbij gaat om wilde haaien. Je neemt dit keer een duik in de zee en helaas kom je haaien tegen. Alleen dit keer ben je blij als je een paar haaien tegenkomt onderwater. Deze haaien kunnen je namelijk heel veel geld opleveren. Reden genoeg om een gokje te wagen en te kijken of je een haai te pakken kan krijgen met een winnende combinatie. Je komt hier snel genoeg achter als je gebruik maakt van de Wild Shark Free Spins.

Spelen

Speel met maximaal € 10 per draai en win veel geld

Er zijn in totaal 50 winlijnen waarop je een winnende combinatie kan maken. De inzetten per ronde zijn heel divers. Je bepaalt zelf hoeveel geld je uit gaat geven als je een gokje waagt. Je kan al meespelen vanaf € 0,01 per ronde tot maximaal € 10 per speelronde. Je speelt het spel met muntjes waarbij je zelf bepaalt hoeveel geld een muntje waard is. Uiteraard zijn de prijzen ook hoger als je meer geld per ronde inzet.

Verzamel haaien en vissen in deze prachtige zeewereld

Uiteraard zijn de symbolen helemaal in het teken van de onderwaterwereld. Het is een kleurrijke gokkast geworden waarin verschillende vissen en zeedieren voorkomen. De levendige kleuren en symbolen maken het spel extra leuk om te spelen. Het wild symbool wordt stiekem al in de naam verklapt en is natuurlijk een witte haai. Dit symbool wordt ingezet als een joker en kan elk symbool (behalve het bonus symbool) vervangen, waardoor je een extra winnende combinatie kan maken. Naast het wild symbool is er nog een bonus symbool. Het bonus symbool zijn een paar golven waar het woord bonus opstaat. Als je drie bonus symbolen weet te vangen win je 5 free spins. Als je opnieuw bonus symbolen tegenkomt tijdens het spelen dan worden je free spins verdubbeld! Ben je nu benieuwd geworden of je veel geld kan winnen met Wild Sharks? Klik op de spelen voor echt geld button en probeer het zelf uit.

€250 + 0 FS