Book of Fortune

Reis mee naar de sprookjeswereld van Book of Fortune en beleef deze magische gokkast zelf. Dit thema draait om een prachtige Prinses die uit de klauwen van een boze tovenaar moet blijven. Hij heeft haar opgesloten in z’n toren. Jij mag als speler proberen om de prinses te redden. Tijdens je reddingspogingen zal je rijkelijk beloond worden. Uiteindelijk draait het hier natuurlijk allemaal om als je een gokje waagt. Je kan het zelf uitproberen door gebruik te maken van de Book of Fortune free spins. Je kan zo gratis een gokje wagen om de prinses te redden.

Spelen

Probeer op alle lijnen geld in te zetten en dubbel zoveel te winnen

Het spel heeft vijf rollen waarop 10 winlijnen zitten. Doordat er relatief weinig winlijnen zijn betaal je niet de hoofdprijs om met alle lijnen te spelen. Je kan al met alle lijnen meespelen vanaf € 0,10 per ronde en maximaal € 20 per lijn. Uiteraard bepaalt het bedrag dat je per ronde inzet het prijzengeld dat je kan winnen. Als je meer per ronde inzet, dan win je ook meer. Elke ronde worden de muntjes meer geld waard als je meer geld inzet.

Duik in de wereld van sprookjesfiguren

Een groot deel van de symbolen bestaan uit standaard symbolen zoals letters. Er zijn ook symbolen die helemaal in het thema zijn en bestaan uit kastelen en sprookjesfiguren. Samen vormen ze een magisch geheel. De symbolen met een figuur erop komen meestal tot leven als je er een winnende combinatie mee maakt. Het wild symbool is natuurlijk het magische boek. Je kan dit symbool als een soort joker zien waarmee je een winnende combinatie kan maken. Het scatter symbool is tevens ook het wild symbool. Als je er hier 3 of meer dan hebt win je 10 free spins. Tijdens de gratis rondes opent het boek. Op de bladzijdes staan alle symbolen van het spel. Het boek kan uitschuiven als een soort expanding wild. Je maakt zo extra kans om te winnen. Ben je benieuwd hoeveel geld jij gaat winnen? Druk op de voor echt geld spelen knop en waag zelf een poging. 
 

€250 + 0 FS